Rostbíf s jogurtovým přelivem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 207 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 3 g
- Sodík 153 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 56 mg
- Draslík 479.9 mg
- Vláknina 195 mg
- Vitamín A 195 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Troubu předehřejeme na 240 stupňů Celsia. Maso omyjeme, očistíme a ovážeme kuchyňskou nití, osolíme a opepříme.
-
2
V pekáči rozpálíme slunečnicový olej a maso na něm ze všech stran opečeme. Pak maso vložíme s pekáčem do trouby a pečeme 20 minut. Maso z pekáče vyjmeme, necháme zchladnout.
-
3
Kopr a pažitku omyjeme, osušíme a na jemno nasekáme, přimícháme do bílého jogurtu, přidáme hořčici, osolíme a opepříme.
-
4
Maso krájíme na tenké plátky, servírujeme na připravené talíře a podáváme s jogurtovým přelivem.