Guláš z více druhů masa
Suroviny
- 200 g Kuřecí prsa
- 200 g Vepřová krkovička
- 200 g Vepřový bok uzený
- 200 g Fazolky mražené
- 1 kávová lžička Koření grilovací
- 1 kávová lžička Gulášové koření
- 0.5 kávová lžička Sůl
- 4 ks Brambory
- 2 ks Cibule
- 2 polévková lžíce Kečup
- 1 polévková lžíce Olej rostlinný
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 380 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 22 g
- Sodík 912 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 100.5 mg
- Draslík 867 mg
- Vláknina 8377 mg
- Vitamín A 8377 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na kousky nakrájené maso a chvíli opékáme.
-
2
Opečené maso okořeníme, promícháme, zalijeme vodou a dusíme do poloměkka.
-
3
Potom k masu přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory a překrájené fazolky. Vše podusíme ještě 15 minut.
-
4
Nakonec do guláše vmícháme kečup a krátce povaříme. Zahustíme nastrouhaným chlebem a podáváme.