Rajčatová polévka se skopovým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 541 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 35 g
- Sodík 482 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 142.2 mg
- Draslík 1326.4 mg
- Vláknina 14721.7 mg
- Vitamín A 14721.7 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 50.3 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve velkém hrnci rozpustíme máslo. Vložíme nasekanou cibuli a krátce osmažíme. Přidáme pokrájená rajčata, necháme je chvilku podusit. Přilijeme studenou vodou, přidáme maso a vaříme 90 minut.
-
2
Měkké maso vyjmeme a nakrájíme. Polévku scedíme, prolisujeme rajčata, přidáme polévkové koření a podle chuti sůl. Zavaříme kapání, které připravíme rozšleháním vajec s moukou.