Jehněčí na kmíně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 437 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 30 g
- Sodík 219 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 137 mg
- Draslík 140.5 mg
- Vláknina 1576.5 mg
- Vitamín A 1576.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1426.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné jehněčí maso nakrájíme na kousky.
-
2
Na rozškvařené slanině osmažíme drobně pokrájenou cibuli a přidáme kostky masa. Smažíme, podlijeme horkou vodou, přidáme kmín a masox.
-
3
Když maso změklo, necháme vodu vydusit, poprášíme moukou a necháme 1 minutu pod poklicí. Poté směs zamícháme, podlijeme horkou vodou a necháme přejít varem.