Jehněčí pečeně na slanině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 903 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 83 g
- Sodík 833 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 185.8 mg
- Draslík 605.2 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 44.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jehněčí kýtu prošpikujeme slaninou, osolíme a zprudka osmažíme na oleji. Potom ji přendáme do pekáče, přidáme polovinu másla, vodu a za občasného polévání výpekem pečeme do měkka.
-
2
Upečené maso pokrájíme na porce, zcezenou šťávu zjemníme zbytkem másla, dochutíme dle chuti.