Jehněčí kýta po zahradnicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 558 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 41 g
- Sodík 638 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 143.8 mg
- Draslík 774.4 mg
- Vláknina 4537.5 mg
- Vitamín A 4537.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kýtu nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem, posypeme tymiánem. Plátky osmažíme na sádle z obou stran. Maso i s výpekem přendáme do trouby vyhřáté na 160°C, pečeme přibližně 8 minut. Nakrájenou cibuli osmahneme na másle s plátky česneku, přidáme fazolky a dusíme do měkka.