Skopový špíz s česnekem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 607 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 41 g
- Sodík 1789 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 34 mg
- Draslík 208.5 mg
- Vláknina 3193.3 mg
- Vitamín A 3193.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Skopové maso zbavíme blan, omyjeme, nakrájíme na plátečky, slaninu na kostky, cibuli na osminky, česnek prolisujeme.
-
2
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a pomažeme olejem. V pánvi osmažíme a bohatě potřeme česnekem. Na jehly napichujeme střídavě maso, slaninu a cibuli, grilujeme na venkovním grilu nebo pečeme doma ve vyhřáté troubě.
-
3
Podáváme s hořčicí, kyselou okurkou a chlebem.