Fazole s vejci a pórkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 520 kcal
- Sacharidy 55 g
- Tuky 22 g
- Sodík 448 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 265.7 mg
- Draslík 239.2 mg
- Vláknina 1923.8 mg
- Vitamín A 1923.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.9 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Den předem namočené fazole uvaříme doměkka a scedíme.
-
2
Plátky anglické slaniny stočíme do ruliček, upevníme párátky a na pánvi ze všech stran opečeme. Do výpeku přidáme trochu oleje, očištěný, na kolečka nakrájený pórek, sůl a pepř. Vše chvíli podusíme.
-
3
Potom vmícháme uvařené fazole a dusíme doměkka.
-
4
Pokrm upravíme na talíře a obložíme na kolečka nakrájenými vařenými vejci, ruličkami slaniny a posypeme nasekanou petrželkou.