Drůbeží salát s rýží a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2551 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 261 g
- Sodík 96944 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 186.9 mg
- Draslík 295.6 mg
- Vláknina 5207 mg
- Vitamín A 5207 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.6 mg
- Vitamín E 3.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Upečené maso nakrájíme na kostičky.
-
2
Rýži se solí, šafránem a lžičkou oleje udusíme doměkka a necháme vychladnout. Přidáme oloupaná a nakrájená rajčata a připravené maso, okořeníme oregánem, ochutíme drobně nakrájenou zelenou petrželovou natí, zakapeme salátovým olejem a promícháme.