Vepřové maso vařené se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 673 kcal
- Sacharidy 56 g
- Tuky 90 g
- Sodík 1106 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 106.5 mg
- Draslík 1385.6 mg
- Vláknina 17301.3 mg
- Vitamín A 17301.3 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 55.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso omyjeme a vcelku ho vložíme do hrnce, zalijeme vývarem tak, aby bylo akorát ponořené, cibule očistíme a celé přidáme k masu. Osolíme a přivedeme k varu. Okořeníme bobkovým listem a vaříme zvolna 1/2 hodiny. Očištěnou mrkev, petržel a celer nakrájíme na kostičky, brambory na plátky, přidáme do hrnce a dovaříme. Maso vyjmeme, naporcujeme, rozdělíme do hlubokých talířů a zalijeme vývarem se zeleninou.
-
2
Podáváme s bílým pečivem.