Fondue s pivem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 500 g Sýr Gouda 30%
  • 300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 špetka Chilli koření mleté
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Solamyl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 406 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 59 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 9 mg
  • Draslík 7.2 mg
  • Vláknina 89.9 mg
  • Vitamín A 89.9 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 24 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do nádoby na fondue dáme sýr, pivo, česnek, máslo, škrob, papriku, chilli koření a sůl.

  • 2

    Vše zvolna roztavíme.

  • 3

    Podáváme s pečivem.

Komentáře k receptu