Řecký jogurtový dip
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 77 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 4 g
- Sodík 70 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 5.6 mg
- Draslík 33.6 mg
- Vláknina 428.8 mg
- Vitamín A 428.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kopr a pažitku omyjeme, osušíme a najemno nasekáme. Křen očistíme a nastrouháme.
-
2
V misce smícháme řecký jogurt, hořčici, 1 lžíci nastrouhaného křenu, pažitku, kopr a vše důkladně promícháme. Osolíme, opepříme a uložíme na 30 minut do chladničky, poté servírujeme.