Bombajské vepřové maso na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 386 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 28 g
- Sodík 42 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 94.7 mg
- Draslík 114.3 mg
- Vláknina 1812.2 mg
- Vitamín A 1812.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3380.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Olej smícháme s kořením, moukou a solí, vložíme na kousky nakrájené maso, necháme minimálně 2 hodiny marinovat.
-
2
Poté smažíme přibližně 10 minut, přidáme rozemletou cibuli a rajčata, po chvíli přilijeme pivo a podusíme do měkka.
-
3
Hotový pokrm necháme vychladnout a vložíme do lednice do druhého dne. Před podáváním znovu ohřejeme.