Krůtí maso s fazolky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Krůtí prsa
  • 200 g Lusky zelené fazolové celé v mírně slaném nálevu
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Paprika zelená
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.5 dl Olej olivový
  • 3 polévková lžíce Omáčka sójová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 341 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 270 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 81.3 mg
  • Draslík 424.1 mg
  • Vláknina 1682.5 mg
  • Vitamín A 1682.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso umyjeme a nakrájíme na nudličky. Cibuli, česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno, papriku nakrájíme na tenké kolečka, na pánvi rozpálíme olej, vložíme cibuli, česnek, papriku a dusíme 5 minut. Přidáme nakrájené maso, chvilku opečeme, zalijeme sójovou omáčkou, přisypeme lusky, osolíme, opepříme a dusíme 30 minut doměkka.

Komentáře k receptu