Horké koření

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 4 kávová lžička Kmín celý
  • 1 kávová lžička Muškátový oříšek
  • 4 kávová lžička Kardamom
  • 2 kávová lžička Hřebíček
  • 4 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 2 kávová lžička Skořice celá
  • 8 kávová lžička Koriandr celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 36 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 23 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 312.4 mg
  • Vláknina 3776.8 mg
  • Vitamín A 3776.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.5 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme.

  • 2

    Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře k receptu