Olivový salát s paprikami a zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 84 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 4 g
- Sodík 199 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 313.3 mg
- Vláknina 8657.8 mg
- Vitamín A 8657.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 75.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky očistíme, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Hlávkové zelí omyjeme a jemně nakrájíme.
-
2
Nakrájenou zeleninu vsypeme do mísy, přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli a vypeckované zelené olivy nakrájené na plátky.
-
3
Salát pokapeme olivovým olejem a podle chuti osolíme a opepříme. Vše dobře promícháme.
-
4
Před podáváním salát vychladíme.