Pamlsky z ryby - recept pro psy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Tuňák ve vlastní šťávě
  • 100 g Mouka kukuřičná
  • 100 g Mouka pšeničná
  • 100 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 0.5 kávová lžička Česnek sušený
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 219 kcal
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 28.1 mg
  • Vláknina 1014.5 mg
  • Vitamín A 1014.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejdříve předehřejeme troubu na 170°C, poté plech vyložíme pečícím papírem.

  • 2

    V míse smícháme kukuřičnou mouku a většinu mouky pšeničné, petrželku, česnekový prášek, okapaného tuňáka a za stálého míchání přiléváme vodu. Když se těsto nelepí k míse, vyklopíme ho na vál posypaný zbylou moukou a rukama uhněteme, dokud se nepřestane lepit úplně. Když se těsto nelepí, rozválíme ho na cca 4 mm plát. Z plátu vykrajujeme pomocí formičky na cukroví tvary. Formička by měla být ve tvaru ryby, pokud takovou nemáte, použijte jiný libovolný tvar.

  • 3

    Hotové vykrojené tvary klademe na připravený plech a dáme péct. Pečeme zhruba 35 minut. Hotové tvary přendáme na mřížku a tam je necháme dostatečně vychladnout a vyschnout.

Komentáře k receptu