Hořčičný dresink

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 ml Olej olivový
  • 10 ml Ocet vinný
  • 20 ml Hořčice
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 71 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 102 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 0.1 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hořčici rozšleháme s octem. Osolíme a postupně vmícháme olej.

  • 2

    Takto připravený dresink se hodí ke grilovaným masům. Při dobrém skladování v chladničce vydrží i několik týdnů.

Komentáře k receptu