Táborové hovězí maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 514 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 31 g
- Sodík 1879 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 164.2 mg
- Draslík 1164.5 mg
- Vláknina 14810 mg
- Vitamín A 14810 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 33.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozehřejeme máslo, přidáme nasekanou cibuli a za občasného míchání ji několik minut smažíme.
-
2
Přidáme oloupané na kostičky nakrájené brambory. Přilijeme vodu, kostku bujónu, dochutíme pepřem a solí, 10-15 minut zvolna podusíme, až brambory změknou.
-
3
Opatrně vmícháme hovězí maso nakrájené na menší kousky a prohřejeme je. Před podáváním zdobíme nasekanou petrželkou.