Táborové hovězí maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 750 g Brambory
  • 120 g Cibule
  • 350 g Hovězí ve vlastní šťávě
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 15 g Petržel - nať
  • 15 g Bujón hovězí
  • 300 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 514 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 1879 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 37 g
  • Cholesterol 164.2 mg
  • Draslík 1164.5 mg
  • Vláknina 14810 mg
  • Vitamín A 14810 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 33.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozehřejeme máslo, přidáme nasekanou cibuli a za občasného míchání ji několik minut smažíme.

  • 2

    Přidáme oloupané na kostičky nakrájené brambory. Přilijeme vodu, kostku bujónu, dochutíme pepřem a solí, 10-15 minut zvolna podusíme, až brambory změknou.

  • 3

    Opatrně vmícháme hovězí maso nakrájené na menší kousky a prohřejeme je. Před podáváním zdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu