Pangasius s jablky a křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 346 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 22 g
- Sodík 525 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 45 mg
- Draslík 173.3 mg
- Vláknina 5254.3 mg
- Vitamín A 5254.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filety z pangasia nakrájíme na menší porce, osolíme, rozložíme do vymazaného pekáčku, přidáme bokový list, poklademe plátky másla a dáme péct do středně vyhřáté trouby na 20 minut, v průběhu pečení otočíme.
-
2
Mezitím oloupeme a nastrouháme jablka a křen, v míse důkladně promícháme a přidáme vyšlehanou smetanu. Není potřeba nijak dochucovat.
-
3
Upečenou rybu rozložíme na plochou mísu a zalijeme částí připravené omáčky, ozdobíme kolečky citronu, zbytek omáčky servírujeme zvlášť v misce.