Koňský biftek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 100 g Celer bulvový
  • 1000 g Koňské maso
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 100 g Mrkev kořen
  • 8 g Sůl
  • 100 g Petržel kořen
  • 30 g Mouka pšeničná hladká
  • 40 ml Citronová šťáva
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Bobkový list
  • 3 dl Olej olivový
  • 0.28 dl Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 781 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 105 g
  • Sodík 629 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 92.7 mg
  • Draslík 768.8 mg
  • Vláknina 3300.5 mg
  • Vitamín A 3300.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.7 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso vložíme do nádoby, obložíme nastrouhanou kořenovou zeleninou, cibulí, bobkovým listem a zalijeme olivovým olejem s citronovou šťávou.

  • 2

    Naložené maso nakrájíme na jednotlivé porce, naklepeme, těsně před smažením osolíme a obalíme v hladké mouce.

  • 3

    Opékáme na rozpáleném oleji s máslem.

Komentáře k receptu