Pečeně na majoránce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 200 g Cibule
  • 10 g Sůl
  • 10 g Majoránka
  • 120 g Sádlo škvařené
  • 1200 g Vepřová pečeně
  • 8 g Kmín drcený
  • 3 dl Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 927 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 82 g
  • Sodík 919 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 196.1 mg
  • Draslík 795.6 mg
  • Vláknina 3308 mg
  • Vitamín A 3308 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso omyjeme a vložíme do sádlem vymazaného pekáče. Posypeme kmínem, osolíme, polijeme rozpuštěným sádlem. Pečeme pozvolna v troubě na mírno, podléváme výpekem, podle potřeby vodou. Postupně přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a čerstvou majoránku, dopečeme doměkka. Maso nakrájíme na plátky a rozložíme na mísu.

Komentáře k receptu