Snapper s černou fazolovou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 900 g Snapper
  • 2 kávová lžička Cukr moučkový
  • 2 kávová lžička Olej sezamový
  • 1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
  • 1 ks Pórek
  • 1 ks Paprika červená
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Sherry brandy
  • 2 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
  • 2 polévková lžíce Fazolová černá omáčka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 333 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 474 mg
  • Bílkoviny 49 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 83.3 mg
  • Draslík 217 mg
  • Vláknina 4196.5 mg
  • Vitamín A 4196.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 34 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V tekoucí vodě opláchneme vykuchanou rybu zevnitř i zvenčí. Uděláme do masa 3 šikmé zářezy, vnitřek ryby vytřeme rozetřeným česnekem.

  • 2

    Smícháme solamyl, omáčku z černých fazolí, sójovou omáčku, sezamový olej, sherry a cukr.

  • 3

    Rybu dáme do zapékací mísy a zalijeme omáčkou. Posypeme nasekaným pórkem a paprikou pokrájenou na proužky.

  • 4

    Zapékací mísu dáme do vodní lázně, zakryjeme a vaříme 10 minut.

  • 5

    Poté ihned podáváme.

Komentáře k receptu