Snapper s černou fazolovou omáčkou
Suroviny
- 900 g Snapper
- 2 kávová lžička Cukr moučkový
- 2 kávová lžička Olej sezamový
- 1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
- 1 ks Pórek
- 1 ks Paprika červená
- 3 stroužek Česnek
- 2 polévková lžíce Sherry brandy
- 2 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
- 2 polévková lžíce Fazolová černá omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 333 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 4 g
- Sodík 474 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 83.3 mg
- Draslík 217 mg
- Vláknina 4196.5 mg
- Vitamín A 4196.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V tekoucí vodě opláchneme vykuchanou rybu zevnitř i zvenčí. Uděláme do masa 3 šikmé zářezy, vnitřek ryby vytřeme rozetřeným česnekem.
-
2
Smícháme solamyl, omáčku z černých fazolí, sójovou omáčku, sezamový olej, sherry a cukr.
-
3
Rybu dáme do zapékací mísy a zalijeme omáčkou. Posypeme nasekaným pórkem a paprikou pokrájenou na proužky.
-
4
Zapékací mísu dáme do vodní lázně, zakryjeme a vaříme 10 minut.
-
5
Poté ihned podáváme.