Vařený chřest s tatarskou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 328 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 27 g
- Sodík 253 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 35 mg
- Draslík 20.5 mg
- Vláknina 298.8 mg
- Vitamín A 298.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Chřest uvaříme v osolené vodě, necháme okapat a pokrájíme na malé kousky. Vařený chřest pokapeme citrónovou šťávou, přelijeme tatarskou omáčkou a posypeme sekanou petrželovou natí. Osolíme a opepříme podle chuti a podáváme teplé.