Filé s paprikami dušenými v pivu
Suroviny
- 800 g Filé rybí
- 20 ml Olej rostlinný
- 60 ml Olej rostlinný
- 180 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
- 0.125 kávová lžička Pepř černý mletý
- 0.25 kávová lžička Sůl
- 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
- 0.5 kávová lžička Sůl
- 2 ks Paprika červená
- 2 ks Paprika zelená
- 2 ks Cibule
- 4 stroužek Česnek
- 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 434 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 21 g
- Sodík 151 mg
- Bílkoviny 86 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 229.4 mg
- Vláknina 4619.7 mg
- Vitamín A 4619.7 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 78.1 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hladkou mouku smícháme s pepřem a solí, papriky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme nadrobno.
-
2
Cibuli na oleji zpěníme, přidáme česnek, papriky, sůl a pepř, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme.
-
3
Filé obalíme ve směsi mouky a usmažíme na oleji. Podáváme s dušenými paprikami.