Roštěnky na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 523 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 39 g
- Sodík 98 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 110 mg
- Draslík 37.3 mg
- Vláknina 883.1 mg
- Vitamín A 883.1 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 2.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme nadrobno, roštěnky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce.
-
2
Na oleji zpěníme cibuli, vložíme plátky masa a orestujeme, až maso zhnědne. Poté je zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.