Roštěnky na pivu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 98 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Hovězí roštěnka vys. peč.
  • 100 ml Olej rostlinný
  • 500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 523 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 98 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 110 mg
  • Draslík 37.3 mg
  • Vláknina 883.1 mg
  • Vitamín A 883.1 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 2.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 28 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno, roštěnky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce.

  • 2

    Na oleji zpěníme cibuli, vložíme plátky masa a orestujeme, až maso zhnědne. Poté je zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.

Komentáře k receptu