Bramborová kaše s celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 230 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 5 g
- Sodík 220 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 15.5 mg
- Draslík 1043.7 mg
- Vláknina 13021.4 mg
- Vitamín A 13021.4 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Celer oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme a mírně podlitý dusíme pod pokličkou doměkka.
-
2
Brambory uvaříme na kaši, scedíme je a rozmělníme nebo prolisujeme. Přidáme prolisovaný celer, máslo, horké mléko a zamícháme kaši.
-
3
Hotový pokrm posypeme nasucho opraženou strouhankou a pokropíme rozehřátým máslem.