Ořechová nádivka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 901 kcal
- Sacharidy 79 g
- Tuky 66 g
- Sodík 5 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 74 g
- Cholesterol 2 mg
- Draslík 586.6 mg
- Vláknina 22800 mg
- Vitamín A 22800 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 78.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cukr pokropíme 2 lžícemi vody a svaříme tzv. na nit.
-
2
Přidáme mleté ořechy, asi 3 lžíce mléka a odstavíme z ohně.
-
3
Nakonec přimícháme vanilkový cukr, rum a citronovou kůru.
-
4
Zahustíme a necháme vychladnout.