Pivní polévka s vývarem a smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 285 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 12 g
- Sodík 395 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 11.4 mg
- Draslík 7.8 mg
- Vláknina 57.3 mg
- Vitamín A 57.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 43.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z chleba odkrojíme kůrku, střídku pokrájíme a vaříme v hrnci s pivem a vývarem. Přimícháme sůl, koření a na kolečka nakrájenou klobásu. Vaříme zhruba dvacet pět minut. Před koncem varu zašleháme smetanu.