Filé po německu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 50 g Rajčata sušená sterilovaná
  • 200 g Šunka schwarzwaldská
  • 1 špetka Sůl
  • 0.45 kg Filé z aljašské tresky
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 353 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 91 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 65.2 mg
  • Draslík 195.6 mg
  • Vláknina 1450 mg
  • Vitamín A 1450 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozmrazené filé vložíme do pekáče, osolíme a na filé položíme plátky schwarzwaldské šunky. Na plátky šunky dáme kousky sušených rajčat.

  • 2

    Pekáč vložíme do trouby a dáme zapéct.

  • 3

    Po chvíli posypeme povrch nastrouhaným sýrem a ještě zapečeme.

Komentáře k receptu