Ravioli se šalvějovou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 50 g Sýr Parmezán
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 30 g Šalvěj čerstvá
  • 100 g Cibulka jarní
  • 500 g Těstoviny Ravioli -masové
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 433 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 1661 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 154 mg
  • Draslík 354.1 mg
  • Vláknina 10507.5 mg
  • Vitamín A 10507.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.1 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Osmažíme na másle asi 2 minuty nakrájené jarní cibulky a nasekanou šalvěj. Směs osolíme a opepříme podle chuti. Ravioli vaříme ve slané vodě al dente, scedíme je, necháme okapat a vrátíme do hrnce.

  • 2

    Omáčku nalijeme na těstoviny a protřeseme. Pokrm dáme na talíře, posypeme parmezánem, ozdobíme lístky šalvěje a servírujeme.

Komentáře k receptu