Kotlety vepřové

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Žampiony čerstvé
  • 200 g Sádlo vepřové škvařené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 6 ks Paprika červená
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 l Vývar z hovězích kostí
  • 1 dl Víno bílé
  • 0.5 kg Vepřové kotlety
  • 5 polévková lžíce Kečup ostrý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 715 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 65 g
  • Sodík 707 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 92.5 mg
  • Draslík 1249.5 mg
  • Vláknina 4989.5 mg
  • Vitamín A 4989.5 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 134.6 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pánvičku dáme sádlo, na kolečka nakrájený česnek, na něm zprudka z obou stran restujeme naklepané, osolené a opepřené kotlety. Přidáme na tenké proužky nakrájené papriky, žampiony, přidáme kečup, víno, zalijeme vývarem a pod poklicí dusíme přibližně 60 minut.

Komentáře k receptu