Žralok na víně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Žampiony čerstvé
  • 160 ml Víno bílé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 3 špetka Pepř černý mletý
  • 4 plátek Žralok
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 88 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 101 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0.5 mg
  • Draslík 112.4 mg
  • Vláknina 619.3 mg
  • Vitamín A 619.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vykostěné porce žraloka bez kůže osolíme, opepříme, obalíme v mouce a smažíme v rozpáleném oleji. Porce na pánvi obrátíme, přisypeme očištěné žampiony, nakrájené na plátky.

  • 2

    Když je ryba upečená, zalijeme ji vínem a asi pět minut dusíme.

Komentáře k receptu