Carské nudle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 20 g Kopr čerstvý
  • 150 g Cibulka jarní
  • 150 g Zakysaná smetana
  • 50 g Kaviár
  • 500 g Těstoviny Fettuccine
  • 20 ml Citronová šťáva
  • 2 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 628 kcal
  • Sacharidy 88 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 751 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 88 g
  • Cholesterol 214.5 mg
  • Draslík 260.5 mg
  • Vláknina 9200 mg
  • Vitamín A 9200 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.9 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme a nakrájíme na kousky, z jarních cibulek odkrojíme zelenou nať a bílou část nakrájíme nadrobno.

  • 2

    Zakysanou smetanu, vejce, cibulky, kaviár, kopr, citronovou šťávu a pepř smícháme v misce a odložíme.

  • 3

    Těstoviny uvaříme v osolené vodě "al dente", scedíme je a vrátíme do hrnce.

  • 4

    Do horkých těstovin vmícháme kaviárovou směs. Porce můžeme ozdobit snítkou čerstvého kopru.

Komentáře k receptu