Těstoviny s rybím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 500 kcal
- Sacharidy 62 g
- Tuky 13 g
- Sodík 2487 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 62 g
- Cholesterol 70.4 mg
- Draslík 663.2 mg
- Vláknina 7652.5 mg
- Vitamín A 7652.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny, ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily.
-
2
Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
-
3
Jarní cibulku a fenykl pokrájíme na nudličky, estragon posekáme na jemno, filety ze pstruha pokrájíme na malé kousky.
-
4
V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme cibulku, fenykl, orestujeme, přisypeme kousky ryby, osmahneme, přilijeme anýzovku, smetanu, osolíme, opepříme, povaříme 5 minut, přimícháme estragon a odstavíme.
-
5
Těstoviny rozdělíme na talíře a přelijeme rybí smetanovou omáčkou.