Těstoviny s rybím masem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 8 g Máslo čerstvé
  • 400 g Pstruh
  • 25 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 100 g Cibulka jarní
  • 100 g Fenykl sladký - hlíza
  • 15 g Estragon
  • 400 g Těstoviny Conchiglie
  • 80 ml Smetana 16% (pochoutková)
  • 300 ml Voda pitná
  • 50 ml Anýzovka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 500 kcal
  • Sacharidy 62 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 2487 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 62 g
  • Cholesterol 70.4 mg
  • Draslík 663.2 mg
  • Vláknina 7652.5 mg
  • Vitamín A 7652.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny, ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily.

  • 2

    Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

  • 3

    Jarní cibulku a fenykl pokrájíme na nudličky, estragon posekáme na jemno, filety ze pstruha pokrájíme na malé kousky.

  • 4

    V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme cibulku, fenykl, orestujeme, přisypeme kousky ryby, osmahneme, přilijeme anýzovku, smetanu, osolíme, opepříme, povaříme 5 minut, přimícháme estragon a odstavíme.

  • 5

    Těstoviny rozdělíme na talíře a přelijeme rybí smetanovou omáčkou.

Komentáře k receptu