Myslivecká polská omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 353 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 28 g
- Sodík 1349 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 20 mg
- Draslík 199.2 mg
- Vláknina 2210 mg
- Vitamín A 2210 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čerstvé houby nakrájíme a orestujeme na rozpáleném másle.
-
2
V rendlíku usmažíme na rozpáleném másle cibuli nadrobno, postupně přidáme mouku, až vznikne světlá cibulová jíška. Tu přidáme na pánev k houbám, zalijeme vývarem a 5 minut povaříme. Přidáme nakrájené okurky a klobásu, osolíme, okořeníme a 15 minut povaříme na mírném ohni. Po odstavení vmícháme hořčici a můžeme podávat.