Kari salát s krůtí masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 30 g Kokos - mletý (Kopra)
  • 600 g Krůtí prsa
  • 60 g Mandle
  • 200 g Salát hlávkový
  • 10 g Citronová kůra
  • 120 g Celer řapíkatý
  • 200 g Cibulka jarní
  • 60 g Chutney mangové
  • 20 g Kari pasta
  • 60 g Rozinky bílé
  • 150 ml Jogurt bílý
  • 40 ml Citronová šťáva
  • 150 ml Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 411 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 407 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 68.6 mg
  • Draslík 547.3 mg
  • Vláknina 8780 mg
  • Vitamín A 8780 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.2 mg
  • Vitamín E 2.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Krůtí prsa nakrájíme na nudličky. Na pánvi s trochou oleje orestujeme nudličky. Necháme vychladnout. Smícháme maso s celerem, cibulkami, rozinkami a mandlemi. Všechny ingredience na dresink vložíme do mísy a ušleháme dohladka.

  • 2

    Dresinkem přelijeme a vše dobře promícháme. Zakryjeme a necháme 2 hodiny. Tác, na kterém budeme salát podávat, ozdobíme salátovými listy. Na ně naaranžujeme vychlazenou směs.

  • 3

    Salát ozdobíme opraženým strouhaným kokosem.

Komentáře k receptu