Filé z candáta s hruškou a nivou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 594 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 11 g
- Sodík 816 mg
- Bílkoviny 80 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 49.5 mg
- Draslík 165.1 mg
- Vláknina 1626 mg
- Vitamín A 1626 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filé z candáta zakapeme citronem a necháme alespoň dvacet minut marinovat. Poté porce osolíme, vložíme do zapékací mísy, kterou jsme vymazali máslem a v troubě vyhřáté na 220°C pečeme asi patnáct minut.
-
2
Pekáč z trouby vyjmeme, poklademe plátky kompotované hrušky, překryjeme plátkem nivy a necháme v troubě zezlátnout.