Gnocchi po benátsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 250 g Sýr Parmezán
  • 10 g Sůl
  • 20 g Petržel - nať
  • 3 g Muškátový oříšek
  • 500 g Gnocchi bramborové
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 547 kcal
  • Sacharidy 44 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 2672 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 60.5 mg
  • Draslík 101.1 mg
  • Vláknina 732 mg
  • Vitamín A 732 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Gnocchi uvaříme podle návodu. Scedíme a necháme okapat. Na pánvi rozehřejeme máslo a gnocchi v něm zlehka opečeme. Podle potřeby dosolíme a ochutíme muškátovým oříškem.

  • 2

    Přidáme opranou, dosucha otřepanou a jemně nasekanou petrželku. Posypeme parmazánem a v troubě zapečeme asi 5 minut.

Komentáře k receptu