Dip z jarní cibulky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 60 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 2 g
- Sodík 4 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 78.3 mg
- Vláknina 1083 mg
- Vitamín A 1083 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jarní cibulku očistíme a nasekáme najemno. Smícháme se sójovou omáčkou, rýžovým vínem, lžící vody, chilli omáčkou a sezamovým olejem.
-
2
Do dipu prolisujeme česnek a důkladně promícháme. Rozdělíme do malých mističek a podáváme.