Dip z jarní cibulky

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 50 ml Omáčka sójová
  • 1 kávová lžička Chilli omáčka
  • 0.5 kávová lžička Olej sezamový
  • 1 ks Cibulka jarní
  • 0.5 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Víno rýžové čínské
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 60 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 4 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 78.3 mg
  • Vláknina 1083 mg
  • Vitamín A 1083 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jarní cibulku očistíme a nasekáme najemno. Smícháme se sójovou omáčkou, rýžovým vínem, lžící vody, chilli omáčkou a sezamovým olejem.

  • 2

    Do dipu prolisujeme česnek a důkladně promícháme. Rozdělíme do malých mističek a podáváme.

Komentáře k receptu