Chřest v košilce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 12

Suroviny

  • 80 g Šunka parmská
  • 250 g Chřest zelený
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 7 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 20 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V osolené vodě uvaříme chřest doměkka. Vodu slijeme a chřest propláchneme studenou vodou, dokud nevychladne. Po okapání položíme na ubrousky a řádně vysušíme.

  • 2

    Plátky šunky nakrájíme na úzké proužky a obalíme jimi stonky chřestu. Přikryjeme a necháme mírně vychladit.

Komentáře k receptu