Rolky na jehle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 60 g Salát hlávkový
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 10 g Petržel - nať
  • 10 g Pažitka
  • 100 g Cibulka jarní
  • 80 g Bresaola - Sušená hovězí šunka
  • 180 g Rajčata Cherry
  • 40 g Majonéza
  • 130 g Ricotta
  • 2 kávová lžička Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 151 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 429 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 10.5 mg
  • Draslík 194.6 mg
  • Vláknina 2494.3 mg
  • Vitamín A 2494.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme sýr, bylinky, nakrájenou cibulku a citrónovou štávu. Okořeníme. Sýrovou směsí potřeme plátky masa a pevně zabalíme. Zabalíme do folie a necháme vychladit.

  • 2

    Každou rolku nakrájíme na dvě až tři roládky, které napícháme na jehlu. Roládky prokládáme cherry rajčaty a cibulkami. Podáváme na salátových listech s majonézou.

Komentáře k receptu