Gnocchi se skořicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Hroznové víno
  • 5 g Skořice mletá
  • 3 g Hřebíček
  • 10 g Cukr vanilka
  • 250 g Gnocchi bramborové
  • 500 ml Džus hroznový
  • 4 cl Ocet malinový
  • 3 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 348 kcal
  • Sacharidy 58 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 360 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 37 g
  • Cholesterol 18 mg
  • Draslík 286.9 mg
  • Vláknina 3690.5 mg
  • Vitamín A 3690.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Gnocchi uvaříme ve směsi hroznového džusu s vodou.

  • 2

    Hroznové víno opereme, rozpůlíme, vyndáme jadérka.

  • 3

    Gnocchi slijeme a necháme okapat. Rozehřejeme máslo a gnocchi v něm orestujeme s hrozny asi 5 minut.

  • 4

    Ochutíme vanilkovým cukrem, skořicí, hřebíčkem a ovocným octem. Podáváme.

Komentáře k receptu