Drůbeží játra restovaná se šlehačkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 359 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 20 g
- Sodík 327 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 33 mg
- Draslík 382.5 mg
- Vláknina 889.8 mg
- Vitamín A 889.8 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 46 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Játra omyjeme, necháme okapat, rozkrájíme na stejné kousky.
-
2
V rendlíku zpěníme na oleji drobně pokrájenou cibuli, přidáme k ní játra, která ze všech stran orestujeme. Poté je opepříme, osolíme a chvilku dusíme ve vlastní šťávě. Přidáme kečup a chvilku prohříváme. Poté vmícháme šlehačku a podáváme.