Řezy z tresky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 627 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 45 g
- Sodík 925 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 41.5 mg
- Vláknina 3781.5 mg
- Vitamín A 3781.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Olivy a kapary necháme okapat a potom rozmixujeme.
-
2
Bylinky opereme, osušíme, jemně nasekáme a s přidáním olivového oleje smísíme s rozmixovanou směsí.
-
3
Filety omyjeme, osušíme a polijeme citronovou šťávou. Osolíme a opepříme.
-
4
Rozpálíme máslo a zhruba 6 minut v něm tresku z obou stran opečeme.
-
5
Všechno společně upravíme na talířích a podáváme s bylinkovým máslem.