Salát z naložené řepy s hruškami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 187 kcal
- Sacharidy 48 g
- Tuky 0 g
- Sodík 502 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 48 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 364.4 mg
- Vláknina 13526 mg
- Vitamín A 13526 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z červené řepy slijeme polovinu nálevu, hruškový kompot scedíme (nálev použijeme jako nápoj) a nakrájíme na kostičky. Řepu se zbylým nálevem i hrušky dáme do mísy, přimícháme jemně nastrouhaný křen a promícháme.