Pěna ze pstruha a sýra

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 90 g Máslo čerstvé
  • 175 g Pstruh
  • 90 g Sýr tavený smetanový
  • 1 kávová lžička Olej slunečnicový
  • 1 ks Citrony
  • 1 ks Kopr čerstvý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1.5 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 433 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 109 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 69.8 mg
  • Draslík 269.1 mg
  • Vláknina 3240.3 mg
  • Vitamín A 3240.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 34.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pstruha zbavíme kůže a kostí, vyšleháme s máslem, sýrem a citronovou šťávou, osolíme, opepříme.

  • 2

    Dáme do olejem vymazaných formiček na cca 2 hodiny vychladit.

  • 3

    Vyklopíme a zdobíme kousky citronu a kopru.

Komentáře k receptu