Bylinkové krutony

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.25 ks Veka
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1.05 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 39 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 16.3 mg
  • Vláknina 168 mg
  • Vitamín A 168 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z veky nebo bílého chleba odstraníme kůrky a nakrájíme na malé tvary.

  • 2

    Na pánvi rozehřejeme olej a kousky do hněda osmažíme. Přendáme na papírový ubrousek a odsajeme přebytečný tuk.

  • 3

    Osmažené kousky obalíme v nasekané čerstvé petrželové nati nebo libovolných bylinkách dle chuti.

Komentáře k receptu