Cibulová polévka z Francie
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 182 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 9 g
- Sodík 708 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 9.3 mg
- Draslík 331.6 mg
- Vláknina 4316.3 mg
- Vitamín A 4316.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.2 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci ohřejeme v oleji máslo, přidáme na tenká kolečka nakrájenou cibuli, cukr a zpěníme. Zaprášíme moukou a cca 2 minuty opékáme.
-
2
Přidáme vývar, osolíme, opepříme, přikryjeme pokličkou, zvolna vaříme cca 30 minut.
-
3
Polévku rozdělíme do misek a posypeme sýrovými krutony nebo nahrubo nastrouhaným sýrem.