Ravioli ve vývaru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 213 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 7 g
- Sodík 970 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 89.2 mg
- Draslík 198.5 mg
- Vláknina 1652.2 mg
- Vitamín A 1652.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hrnce dáme vývar s vínem, rajským protlakem, přidáme bobkový list. Polévku přivedeme k varu, osolíme ji a opepříme.
-
2
Přisypeme ravioli a na mírném plameni je vaříme, dokud nejsou měkké.
-
3
Z polévky vyjmeme bobkový list, podáváme na talíři posypané parmezánem.